Ovo je 5 odličnih aplikacija koje morate imati na mobitelu

Svakog tjedna tržite mobilnih aplikacije dobije na stotine novih aplikacija. Nekad su to aplikacije koje služe uglavnom za igru i zabavno trošenje vremena, ali nekada su to i vrlo korisni alati koji vam pomažu u svakodnevnom životu.

Nije lako uvijek se snaći u širokoj ponudi koju imaju Appleovi i Googleovi online dućani pa će vam ova lista olakšati potragu.

Into the circle

Ova je igra naizgled jednostavna, no zapravo je vrlo zahtjevna. Podsjeća na pikado jer imate krug koji trebate ciljati i pogoditi. No, kako idete kroz igru brzina i kut gađanja postaju sve teži. (iOS)

Slim

Nije lako održavati još jednu aplikaciju koja vam pomaže u dijeti i održavanju linije. Ova aplikacija pomaže vam i podsjetnicima. Moguće je povezati je s Wi-Fi vagama. (iOS)

Tastebud

Tražite koju biste novu glazbu slušali? Ili tragate za novom knjigom koju ćete čitati bez prestanka ili koju seriju ili film ne želite propustiti? Tastebud aplikacija korisna je baš za preporuke. (iOS)

Touch Pianist

Jednostavna i prelijepa aplikacija. Touch Pianist vizualizira prepoznatljiva djela klasične glazbe, a omogućava vam i da vi stvarate ritam dok glazba svira. (iOS)

Thred

Thred je društvena aplikacija koja je svojevrsni križanac klasičnih društvenih mreža i internetskih montaža. Na svoje fotografije možete pisati rečenice i potpise koje fotografijama daju novu dimenziju. Svakako je isprobajte.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...