Panika u zadarskom HDZ-u? Započeli s istraživanjem birača: Osim SMS poruka i online ankete!

Članovi zadarske županijske organizacije HDZ-a aktivirali su se posljednjih dana, no ne u stvarnom već virtualnom svijetu – koristeći SMS poruke i online ankete.

Kako smo od nekoliko sugrađana doznali a i vidjeli tekstualne poruke na mobilnom telefonu s upitom za koga će glasovati, iznenadili smo se kada su članovi općinske organizacije Poličnika na našem portalu u komentarima pokušali “progurati” online anketu za nasljednika Davora Lončara.

HDZ Općine Poličnik treba demokratizaciju i transparentnost. Za koga bi glasali kao novog predsjednika HDZ Općine Poličnik ali i budućeg novog načelnika, stoji kao pitanje u anketi.

Dakako, potrudili su se i postaviti nekoliko odgovara, pa ih evo, redom kako su napisani:

  • 1. Davor Lončar (opet i opet),
  • 2. Darijo Buljat (Suhovare),
  • 3. Petar Bogović (Poličnik),
  • 4. Josip Surać (Murvica),
  • 5. Ivica Ukalović (Suhovare)
  • 6. ili netko drugi…?

Hoćemo promjene? Stare rage, njihove podobnike ili nove ljude? – stoji kao pitanje u zaključku ankete koju potpisuju “polički” članovi HDZ-a koji su priložili i svoju email adresu na koju im se mogu slati odgovori.

Dodajmo ovome kako je uz SMS poruke poslane s mobitela i ova anketa na naš portal postavljena upravo s – mobilnog telefona.

U trenutku pisanja ovog teksta načelnik Poličnika Davor Lončar nije nam bio dostupan za komentar, no svakako ćemo ga pokušati naknadno dobiti da komentira ovu anketu ali i potencijalne suparnike i pretendente na načelničko mjesto.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...