Pomozimo gluhoj Žani Vukić i prijateljicama da otputuju u Gardaland

U moru emailova koji svakodnevno dolaze na redakcijske adrese, rijetko je koja nabijena ljudskost u i težnjom za vlastitu afirmaciju kao ravnopravnog člana društva kao ovaj koji navodimo u nastavku.

Ukratko, na Facebooku je organizirana nagradna igra koja na temelju najviše “lajkova” sudionike vodi u tematski park “Gardaland”. Tom prigodom za pomoć nam se obratila Žana Vukić koja je cijeli život gluha, baš kao i njene prijateljice.

Ako vas njena zamolba barem malo dirne u srce – pomozite joj svojim “lajkom”. Mi jesmo.

Nadam se da ćete pročitati ovaj email.. Jer je jako važan.. Možda Vama ne, ali meni i mojim troje prijateljicama jest. U nastavku vam napišem objašnjenje.

Da se prvo predstavim, moje ime je Žana Vukić, iz Zadra sam. Gluha sam osoba, kao i moje prijateljice. Prije dva tjedna sam bila na Facebooku i naišla sam na jednu agenciju za putovanja. I bilo je jedno natjecanje za besplatno putovanje u Gardaland. Naravno, postoji uvjet, a to jest da pobjednik je onaj koji skupi više lajkova.

I krenula sam s prijateljicama se natjecati i natječemo se s jednim dečkom i njegovim prijateljima. I mi trenutno imamo 1445 lajkova, a on 1600. I svake minute dobiva sve više lajkova dok mi zaostajemo.

Poduzele smo sve, stavljale video, slale prijateljima da nam pomognu i pomogli su nam koliko su mogli.. Mi smo gluhe, i nemamo ogroman svijet, naš svijet se sastoji od gluhih osoba, a nas nema puno.

Rok natjecanja je do utorka 23.6 u 12 sati.

I stvarno se nadamo, da ako ikako možete, želite nam pomoći, da nekako objavite ovaj link i napišete samo da uđu u taj link i lajkaju. Možete slobodno napisati da je za pomoć gluhim curama. Samo mislim, da bi mi gluhi postali vidljivi kad bi uspjeli nešto u životu. Ovako svi misle da mi ne postojimo…

Sadržaj koji trebate “lajkati” nalazi se na ovoj poveznici

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...