Slavni YouTuberi promoviraju Jadran

Britanac koji ima 2 milijuna pretplatnika s prijateljem je posjetio Hrvatsku. Očarala ih je priroda, ali i noćni izlasci te hrana. Svima su predložili da posjete Hrvatsku.

Hrvatska se ove godine reklamira video kampanjom Visit Croatia, no zahvaljujući mladim britanskim YouTuberima koji su nedavno posjetili Hrvatsku dobili smobesplatnu reklamu kakvu nismo mogli ni zamisliti

Joe Sugg i Oli White putuju svijetom i o tome izvještavaju svoju YouTube publiku na kanalu koji broji preko 2 milijuna pretplatnika. Svakoj državi na kraju daju i ocjenu.

Za Hrvatsku su se odlučili potpuno slučajno. Željeli su posjetiti zemlju u kojoj nijedan od njih nije bio te su naišli na video Hrvatske, odlučili su spakirati kofere i provesti tri dana ovdje. Posjetili su Split i Hvar i ostali oduševljeni našom zemljom.

Ono što ih je najviše iznenadilo je naša hrana za koju kažu da je vrlo zdrava te da su zato Hrvati u dobroj formi. Po prvi put u životu su jeli jastoge i žabe. Dečki hvale i naše more za koje se slažu da je najčišće koje su dosad vidjeli. Posjetili su i Modru špilju za koju kažu da je nešto neviđeno.

Za kraj, dali su Hrvatskoj 85 bodova od mogućih 100 na svojoj ljestvici ocjenjivanja zemalja koje posjete. Ostali su očarani ljudima, prirodnim ljepotama, noćnim izlascima, hranom te se žele vratiti u Hrvatsku i posjetiti još otoka. A svojim fanovima predlažu da posjete Hrvatsku u doba festivala kojih ima napretek.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...