“Ti mene nosiš” stiže u Cinestar Zadar

Debitantski cjelovečernji igrani film Ivone Juke u produkciji kuće 4film “Ti mene nosiš”, koji je oduševio i gledatelje i kritiku napokon stiže u naš grad. Od četvrtka 18.06. 2015. možete ga pogledati u kinu Cinestar Zadar.

Hrvatska redateljica Ivona Juka nakon nekoliko se izvrsnih dokumentarnih filmova i brojnih međunarodnih festivala okušala u cjelovečernjem filmu i svojom je radnjom i kvalitetnom glumačkom postavom pobrala pohvale filmskih kritičara.

– Oštra, surova i krvava priča, snažnih, trgajućih emocija od kojih bi pucala filmska vrpca kad bi je bilo, ali bez ijedne sentimentalne scene, bez laži utjehe, pohvalio je film Miljenko Jergović u svojoj kolumni.

Prve reakcije publike bile su također pozitivne, pa se sa sigurnošću može ustvrditi da je Juka sa svojim autorskim timom osim umjetnički hvaljenog djela, napravila film koji će zasigurno privući gledatelje u kina.

Film prikazuje silnu ljudsku potrebu da budemo voljeni upravo ovakvi kakvi jesmo, a pritom smo nespremni prihvatiti druge kakvi jesu. Rado bismo mijenjali druge, ali ne sebe.

Glumački postav filma čine istinske regionalne zvijezde Lana Barić, Nataša Dorčić, Vojislav Brajović, Nataša Janjić, Sebastian Cavazza, Vedran Mlikota, Filip Križan, Linda Begonja, Kruno Šarić uz još niz poznatih i uspješnih glumaca iz regije. Po prvi put na filmu se pojavljuju i mlada Helena Beljan, koja je pokazala veliki glumački talent i nepogrešivo odigrala jednu od glavnih uloga u filmu. Uz nju, svoje prvo glumačko iskustvo imali su i Goran Hajduković te mladi Juraj Dabić.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...