Tribina o razdvajanju otpada na području grada

Zadovoljstvo nam je pozvati vas na javnu tribinu „Selektivno razdvajanje otpada na području Grada Zadra – stanje i izazovi“ koja će se održati u multimedijalnoj dvorani Gradske knjižnice Zadar 23. lipnja 2015. godine s početkom u 18 sati. Tribinu organizira udruga „Eko-Zadar“ u sklopu projekta „Reciklirajmo zajedno“ kojeg provodi u suradnji s Čistoćom d.o.o. – stoji u najavi iz Udruge “Eko Zadar”.

Teme o kojima će na tribini biti riječi odabrane su prema najčešće postavljanim pitanjima građana putem servisa „Zeleni telefon“, te će se razgovarati o mogućnostima i nedostatcima aktualnog sustava gospodarenja otpadom, načinu obračunavanja računa za odvoz otpada, situaciji u park-šumi Musapstan nakon provedene akcije „Zelena čistka – jedan dan za čist okoliš“, o kvaliteti skrbi za čistoću plaža, situaciji s odvoženjem odvojeno sakupljenog otpada s otoka koji potpadaju pod administrativni teritorij Grada Zadra, odgovornosti pojedinca za stanje u okolišu i izricanju i naplati kazni za onečišćenje okoliša.

Na tribini gostuju predstavnici Čistoće d. o. o., UO za razvitak otoka i zaštitu okoliša i UO za komunalne djelatnosti Grada Zadra, Ronilačkog kluba Sv. Rok, te predstavnica udruge „Eko-Zadar“ voditeljica projekta „Reciklirajmo zajedno“ Atana Grbić.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...