Antena Zadar i dalje uvjerljivo najčitaniji zadarski medij!

I u lipnju, naš portal uvjerljivo je najčitaniji zadarski medij. No, čitanost našeg portala osim u Zadru bilježi, zapravo, izvrsne rezultate u cijeloj dalmatinskoj regiji.

U lipnju zabilježili smo 149.974 jedinstvenih korisnika, što predstavlja svojevrsni rekord čitanosti lokalnih zadarskih medija.

Iznimno smo ponosni da se povećao i broj konzumenata našeg portala izvan Hrvatske, pa ukupno posjeti stranaca čine 11 posto čitateljstva. Prema podacima Dotmetrics sustava kojeg potvrđuju i Google Analytics rezultati, Antena Zadar uvjerljivo je najčitaniji zadarski portal, usporedivši naše statistike s brojem jedinstvenih korisnika portala Zadarski.hr (63.555 korisnika u lipnju) te portala 057info.hr (45.293 korisnika u lipnju).

U regiji smo čitaniji i od portala Šibenik.in (89.671 korisnika u lipnju) te od portala Dubrovacki.hr (43.003 korisnika u lipnju).

Lipanjska statistika govori nam kako 62,37 posto čitatelja našeg portala čine žene, te kako je najzastupljenija publika u dobi od 25 do 34 godine, a slijede je čitatelji od 35 do 44 godina.

Kada se sve ovo primjeni na nacionalno istraživanje o čitanosti portala za lipanj, Antena Zadar uvjerljivo je najčitanija od svih zadarskih portala, te se smješta na visoko 36. mjesto po nacionalnoj poziciji.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...