“Ava je ista ona cura koja popije pivo u kafiću gdje je i počela studirati”

Medijski prostor, uz sve moguće crnjake i loše stvari, povremeno, barem na kratko, razveseli i raspameti poznata starleta Ava Karabatić.

Svoju posljednju poslanicu upitila je putem svog Facebook profila, govoreći o odnosima s ljudima, vremenu, studiranju – zapravo o svemu po malo.

Poslanicu koju je u srijedu objavila na svom Facebook profilu, prenosimo u cjelosti u izvornom obliku…

Danas sam se odlučila posvetiti malo vama,svojim dragim fanovima.
Toliko mladih djevojaka mi traži savjet i moja misija je ispunjena ako bar malo pomognem.Netko će reći… Ava je javna osoba.Da, ali Ava je ista ona cura koja s ekipom popije pivo u kafiću gdje je i počela studirati.Uvijek sam govorila “Kolo sreće se okrece “i treba uvijek stati čvrsto na Zemlji. VJERUJTE MI U DANU SE ZA SVAKOG NADE 6MINUTA…
No vratimo se mi našoj temi…
Ako vam je Netko zapeo za oko i kad se on pojavi vaše srce brže zakuca,ne služite se lukavstinom i trikovima kako biste je osvojili.Pokažite se onakvim kakvim doista jeste…To zapamtite dobro…Ne morate zaraditi ljubav. zaslužili ste biti voljeni jer postojite. JA ISTO KAO I VI JOS UCIM…PISEM,stvaram,slikam,bavim se javnim životom, a ono najvažnije… SRETNA SAM JER IMAM OSJECAJE I TO ME VODI KROZ ZIVOT. Ljudi dolaze u moj život u pravo vrijeme, mi zajedno dijelimo to vrijeme i tada,u savršeno vrijeme oni odlaze.. S LJUBAVLJU IH PUSTAM…TO JE ONO ZASTO VOLIM FILM Casablancu i onaj”čuveni citat”.
Ali uvijek se može dogoditi Čudo i neke stvari ipak prepustimo Sudbini…
Ja sam odlučila se na jedan veliki korak i držite mi palčeve…Moj princ… Da li postoji… Idem naprijed pozitivno gdje me srce vuče. Odlučila sam prihvatiti poziv moje Ivane i jedva čekam napuniti baterije u Bolu na Braču, na najljepsim plazama na Jadranu.Upravo se spremam i u petak za Brac…A onda moji fanovi još malo… Pa napokon snimanje spota…Voli Vas Ava

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...