SUDJELOVALA DJECA PK DUPIN I MLADOST

Biogradski Crveni križ organizirao edukativne akcije u nekoliko mjesta

Arhiva, ilustracija
Tamni način

U sklopu projekta Hrvatskog Crvenog križa Sigurnost na vodi nositelj projekta GDCK Biograd na Moru od 23. – 26. lipnja održao je edukativne radionice u dječjim vrtićima u Biogradu na Moru, Pakoštanima, Sv. Filipu i Jakovu i Turnju te u Pine beach resortu Pakoštane gdje se održavao kamp Plivačkog kluba Dupin koji je i partner projekta.

Na radionici u kampu sudjelovala su djeca Plivačkog kluba Dupin i Mladost te Vaterpolo kluba Mladost iz Zagreba. Radionice su vodili regionalna koordinatorica Službe spašavanja HCK Tanja Marinković te djelatnici GDCK Biograd na Moru.

U sklopu edukacije Kodeksa sigurnosti na vodi djeci je održano predavanje o očuvanju okoliša uz more i vode te su im podijeljene edukativne brošure.

Predavanje o zaštiti i očuvanju okoliša održali su volonteri Udruge za zaštitu okoliša Hippocampus koji su također partneri projekta. Na edukativnim radionicama sudjelovalo je ukupno 300 djece uzrasta od 3 do 12 godina.

Obuka neplivača započinje u ponedjeljak 06. srpnja u 16:45 sati kada će sa treninzima krenuti 3 grupe, u svakoj grupi je 15 djece. Obuka će započeti sa testiranjem polaznika te će se nakon toga nastaviti treninzi u sklopu dvotjedne obuke.

Četvrta grupa će krenuti sa treninzima 13. srpnja te će obuku ukupno polaziti 60 djece neplivača.

Ostavi komentar koristeći Facebook 

Listen on Online Radio Box!

Svira(lo) na Anteni Zadar 97,2

Listen on Online Radio Box!

10 najemitiranijih na Anteni Zadar