Danas se skače 9. dm millenium jump u Zadru

Deveti dm millennium jump skače se danas na zadarskoj rivi. Okupljanje sudionika počinje od 13 sati, a službeni dio programa započet će u 14 sati.

Novost ovogodišnjeg dm millennium jumpa je Dress-up domino skok u sklopu kojeg će sudionici skakati u kostimima, a najkreativniji kostimi osvojit će nagrade. Uz Dress-up skok, održat će se i tri već poznata skoka: skok na noge, dvostruki domino skok te skok s loptama na napuhavanje.

Kao i svake godine, dio prihoda od kotizacija bit će doniran Dječjem vrtiću Latica za Školu plivanja za djecu s poteškoćama u razvoju čije su osnivanje inicirali organizatori dm millennium jumpa.

Millenium jump (Foto: Mateo Smolić-Ročak / Antena Zadar)

Donacija za školu plivanja za djecu s poteškoćama potaknula je dm da se uključi u dm millennium jump i zadovoljstvo nam je što i ove godine možemo pomoći rad škole. Humanitarno djelovanje i ljetnu zabavu dm će i ove godine upotpuniti organizacijom dermatoloških pregleda kako bismo svim sudionicima i posjetiteljima dm millennium jumpa osigurali sigurnu zabavu na suncu, izjavila je Hana Matić, područna menadžerica dm-a za Dalmaciju.

Tijekom cijelog programa svi posjetitelji i sudionici dm millennium jumpa na raspolaganju će imati tim od deset vrhunskih dermatologa koji će obavljati besplatne dermatološke preglede u dm paviljonima na rivi.

Neven Stojaković,  autor projekta, Igor Bačić, predsjednik društva Propela i  Hana Matić iz dm-a pozvali su Zadranke i Zadrane te sve koji će 25. srpnja biti u Zadru da se pridruže dm millennium jumpu, da se dobro zabave i podrže male polaznike škole plivanja Dječjeg vrtića Latica koji će se i ove godine pridružiti sudionicima najmasovnijeg skoka u more.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...