Dostavljači blokirali jedini prilaz Porthosu

Temperature zraka ovih dana dosežu vrhunac, a građani željni osvježenja traže svoje mjesto pod hladom i u barovima pokraj mora. S takvom je idejom nastao popularni Porthos, vjerujemo.

No, jedan naš čitatelj kući je otišao “skuhaniji” no što je došao. Naime, dostavljači su blokirali jedini prilaz baru Porthos. Dečki su sebi uzeli svo vrijeme ovog svijeta, ne imajući obzira za druge, zbog čega je naš čitatelj bio prisiljen čekati preko 20 minuta da oslobode put.

– Mogli su se parkirati na način koji ne ometa promet, bilo je slobodnog mjesta. No, bez ikakvog pardona ostavili su vozilo gdje im je zgodnije, a to što nitko ne može ući ni izaći nije njihov problem. Znam da im nije lako raditi po ovim vrućinama, no red je da barem ljubazno kažu “oprostite” ili “brzo ćemo”, ako već ništa drugo. Ponijeli su se kao da mogu raditi što god požele, kazao nam je čitatelj, kojeg najviše od svega smeta samodopadan stav ovih mladića.


Vijesti Antene Zadar slušajte na 97,2 MHz, te online na 972.fm na svaki puni sat od 8 do 16 sati. Slušajte i Jutarnju kroniku radnim danom u 7 sati. Svakako nas pratite i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube. Preuzmite naše aplikacije za iOS i Android uređaje, kako bi vam bili još dostupniji u svakom trenutku.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...