Iđe Jurka gaće kupti…

Kako se samo ode živi a neće ni Jurka još kući iđen ja vidti što ima tu po gradu, a moran jadna i koje mudante kupti one stare se sve izle pa mi prpuv kroz nji landra. Sritnem ja tako neku dobru dušu koja mi reče diću ja to kupti.

– Imate na klodvoru autobus za Supernovu to vam je veliki centar i tamo imate sve za kupiti, reče ona meni.

Odo ja na kolodvor i siden ja tako na avtobus za taj velki centar. U avtobusu puno raje svi iđu u taj centar, a što to u njem ima tolko, a… iđe Jurka tamo probazat!

Dođo ja tako tamo a kolki je mili Bože, auto na autu kada se mukti dili, a možda su i sniženja pa ću dobro proć. Prođe ja kroz ona velka vrata i pitam onu curu – ranka imal ode di dunji gaća za kupti?

A ona neznade men odgovorti iđe Jurka i sama naći. Rekla san ja daj doša vrag po svoje sve gologuzo baza a ove ženske samo što in se pizda nevdi sramota… Nude, eno jednog dućana s gaćan. O lala… štoj ovo zaboga dis vam gaće ovo samo nike trake pa ni po guzce ne stane ode, a štoj ovo da nije za guzcu češati.

– To su tange, reče meni prodavačica.

Jadno sinko pa hemoride će svi dobti vraga će ti i ovo lipšej breznji neg ovo., pa valja nema normalni gaća čini se meni daj sve poludlo, a ove spavaćce el ovo za une gor po televizji, vidla san ja što oni radu, men moj stari nikad nije golo tilo vidje a oni svugdi pokazuju, tako i una muja mala kad san je puštala u grad kadaj vrag u nju uša.

Ranka muja nije ovo dobro svi samo sidu piju i pušu, a niko nigdi ne radi i kažu da in nije dobro, da nema nuvaca, nevalja država, sveb ja nji u baru da kopaju i da vidu kakoj nami.

Ajme majko štoj ovo došlo mora Jurka sve proć…

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...