Izabrani najšokolari godine

Završila je 13. po redu Šokolijada. Među 106 ninskih šokolara, pobjedu je odnijela Iva Skočić Burela, koja je u konkurenciji 33 ninska šokolara osvojila prvo mjesto. Drugi je bio Ivan Stulić, dok je treće mjesto pripalo Josipu Stuliću.

U konkurenciji vanjskih šokolara, prvo mjesto dijele Milan Čolak iz Krneze i Mladen Jureško iz Mrljana. Drugo mjesto osvojio je Saša Galušić, a treći je bio Goran Budija, oboje iz Vira.

O pobjednicima je odlučivao povjerenstvo kojim je presjedao Zdenko Stulić, a činili su ga Šime Stulić Čaruga,Branimir Vučetić, Miroslav Ljubičić, Ive Pijaca, Krešimir Laštro, Nediljko Glavan i Joso Ćurko. Povjerenstvo za vanjske šokolare činili su Davor Ćurjurić, Slavko Štulić, Zdravko Barač i Dolores Barač.

Nakon bogatog završnog programa, savjetnik i izaslanik Ministarstva turizma, pročelnik za more i turizam Zadarske županije Krešimir Laštro, direktorica županijske TZ Mihaela Kadić te organizatorica i inicijatorica čitave manifestacije, direktorica TZ Grada Nina službeno su zatvorili ovogodišnju Školijadu. Uz vatromet i Mejaše, sudionici ove poznate gastro i etno manifestacije zabavljali su se do večernjih sati.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...