Jednostavni načini za prirodno povećanje grudi

Povećanje grudi san je mnogih žena slabije obdarenih u tom području tijela, a najveće frustracije imaju djevojčice u pubertetu koje često zbog toga padaju u depresiju jer su njihovim prijateljicama grudi već dosegle respektabilnu veličinu.

Umjesto tugovanja ili odlaska plastičnom kirurgu, bolje je takve probleme rješavati prirodnim putem, pa evo kakvu hranu trebate jesti kako bi vam dekolte izgledao zamamnije.

Hrana bogata estrogenom – estrogen je zaslužan za izgled grudi, a ako želite na prirodan način povisiti razine estrogena, navalite na soju, sjemenke lana i suncokreta i namirnice od jaja i mahunarki. Uz to, pomoći će vam čajevi od crvene djeteline, komorača i pjeskavice.

Hrana bogata proteinima – lučenje estrogena i progesterona može se pojačati hranom bogatom proteinima poput jaja, peradi, ribe i crvenog mesa, a što se tiče povrća, tu su mahunarke, kvinoa, špinat i zeleno lisnato povće kao i orašasti plodovi.

Za kraj, hrana koja pojačava cirkulaciju – em će vam koža biti ljepša i imat ćete manje celulita, em ćete imati veće grudi. Uz tjelovježbu, konzumirajte češnjak, đumbir, citruse, tamnu čokoladu i avokado, što će vam uz povećanje grudi donijeti i brojne koristi za zdravlje.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...