Kada flert postaje prevara?

Flert i prevara dva su pojma koja se ne mogu tek tako jednostavno definirati je će ih svaka osoba shvatiti na svoj način – ljubomornima je već i sam flert rpevara, no oni malo liberalnijih stavova prevaru će proglasiti kad se barem dotaknu usne.

E sad, muškarci su tu obično prilično rigidni, ali pravi će muškarac prijeći preko nevinog flerta svoje drage, dati joj slobodu i čekati da vidi kako će ona opravdati njegovo povjerenje.

Savjeta koji bi se mogli nazvati dobrima zapravo nema, osim onoga da ne pretjerujete – par komplimenata i osmijeha je jedno, no kad počne očijukanje iza leđa dragoga, krenuli ste skliskom cestom.

Naravno, bilo bi dobro i da ne gubite glavu kad vaš dragi uputi neki kompliment vašoj kolegici ili poznanici … sve je stvar povjerenja, a bez njega nema ni uspješne veze.

Vijesti Antene Zadar slušajte na 97,2 MHz, te online na 972.fm na svaki puni sat od 8 do 16 sati. Slušajte i Jutarnju kroniku radnim danom u 7 sati. Svakako nas pratite i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube. Preuzmite naše aplikacije za iOS i Android uređaje, kako bi vam bili još dostupniji u svakom trenutku.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...