Kako usrećiti svoju partnericu

Muškarci često vjeruju da je za ženinu sreću potrebno malo, no kako se prije ili kasnije svaki uvjeti – to je potpuno promašeno razmišljanje. Kada znamo da sreća u vezi ovisi o sreći žene, vrijedi se potruditi.

Stoga je portal Askman prikupio nekoliko kvalitetnih savjeta muškarcima kako usrećiti svoju dragu, a da nema veze sa seksom. Naravno, muškarcima nije jednostavno razmišljati na taj način, pa ipak primjenite one za koje mislite da bi odgovarali vašem karakteru.

Partnerici ne smije biti dosadno s vama, što je znači da je morate stalno nasmijavati i izmišljati zabavu. Nerijetko će biti dovoljno par lijepih riječi i znakova pažnje da je nasmiju i usreće, no pripazite da to što govorite ima veze s istinom.

Obećanja su stvar na koju morate obratiti posebnu pažnju – žene (pre)dugo pamte i kad nešto obećate, a ne ispunite, osim što su tužne još su i ljute na vas. Imate dva izbora – ili nemojte obećavati, ili ispunjavajte obećanja. Nađite neku sretnu kombinaciju koja vas neće odvesti u laži ili bankrot.

Ma kako bili macho odgojeni, kućanski poslovi trebali bi biti podijeljeni ravnopravno, no svi znamo da nije baš tako. Ako od toga ne radite cirkus i jednostavno napravite neke stvari, naravno dobro, vaša će partnerica to znati cijeniti.

Ako niste napravili nikakvu glupost, dragu će usrećiti i poneka romantična večera, cvijeće koje nije za rođendan ili godišnjicu i sitni darovi.

I da, ako stvarno želite da bude sretna,i nikad je nemojte uspoređivati s nekom bivšom partnericom ili, još gore, vašom majkom.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...