Lansirana besplatna mobilna aplikacija za poljoprivrednike

Službeno je predstavljena prva mobilna aplikacija informacijskog sustava Agroklub. Aplikacija omogućava korisnicima praćenje najnovijih informacija iz različitih sektora agrara putem smartphone uređaja i tableta. Osim toga, poljoprivrednicima su na raspolaganju proizvodni savjeti, informacije o cijenama proizvoda kao i reportaže iz svakodnevnog života ruralnih sredina.

– Trenutno preko 35 % naših korisnika pristupa s uređajima nove generacije, pametnim telefonima i tabletima, te svjedočimo i trendu velikog rasta na tom području. Gledajući na taj način moblina aplikacija postaje i najlogičniji razvojni korak, istaknuo je ovom prigodom suvlasnik i voditelj razvoja osječke tvrtke SLink, Vedran Stapić.

Projektom je realizirana zajednička platforma za novosti iz Hrvatske, Srbije i Bosne i Hercegovine budući da su to su tržišta na kojima danas djeluje ovaj informacijski sustav za poljoprivrednike.

Mobilna aplikacija Agroklub može se besplatno preuzeti na Google Play platformi za korisnike Android operativnih sustava, kao i iTunes APP trgovini za sve vlasnike iPhone i iPad uređaja.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...