Ne zaboravite predati zahtjev za sufinanciranje školskih udžbenika!

Zahtjev za sufinanciranje nabave školskih udžbenika učenicima zadarskih osnovnih škola kreće 20. srpnja i traje do 21. kolovoza, a podnosi se Upravnom odjelu za odgoj i školstvo.

Pravo na sufinanciranje nabave školskih udžbenika ostvaruju korisnici doplatka za djecu s prebivalištem na području Grada Zadra, ako pravo na besplatne udžbenike ne ostvaruju po drugom osnovu.

Zahtjev treba sadržavati podatak o OIB-u i IBAN računu na koji se doznačuje potpora, a od dokumentacije treba dostaviti rješenje o ostvarivanja doplatka za djecu iz 2015. godine, dokaz o prebivalištu u Zadru za korisnika (preslika osobne iskaznice) i potvrda o redovnom školovanju učenika s podatkom koji razred pohađa.

Zahtjev s potrebnom dokumentacijom predaje se u navedenom roku u sobu broj 5 (Pisarnica) u zgradi Gradske uprave (Narodni trg 1) ili šalje poštom na adesu: Grad Zadar, Upravni odjel za odgoj i školstvo, Narodni trg 1, 23000 Zadar s naznakom „Za sufinanciranje školskih udžbenika”.

Kako uplaćeni novci ne bi bili ovršeni,  podsjećamo blokirane roditelje i skrbnike na mogućnost otvaranja zaštićenog računa.

Vijesti Antene Zadar slušajte na 97,2 MHz, te online na 972.fm na svaki puni sat od 8 do 16 sati. Slušajte i Jutarnju kroniku radnim danom u 7 sati. Svakako nas pratite i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube. Preuzmite naše aplikacije za iOS i Android uređaje, kako bi vam bili još dostupniji u svakom trenutku.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...