Ovo je 5 stvari koje niti jedan muškarac ne voli u seksu

Neke stvari u seksu rezerviarane su samo za filmove za odrasle i nikako ne pale u stvarnom odnosu. To su potvrdili i mnogi mškarci koji su sudjelovali u anketi i priznali što nikako ne žele od partnerice tijekom seksa.

1. Zubići i oralni seks
Oralni seks može biti itekako strastven za oba partnera, no muško spolovilo vrlo je osjetljivo na podražaje, posebno one u kojima su uključeni zubi. Stisak zubima vrlo je teško kontrolirati i zbog toga je tanka granica između užitka i boli. Neka oralno zadovoljstvo stane samo na usnama.

2. Iznenadne igre s prstićem
Kada se partneri dobro poznaju, seksualna komunikacija je vrlo jednostavna i lako je znati to partner voli, a što ne. No iznenadne i neočekivane promjene seksualnih pravila mogu biti poprilično neugodne, posebno one koje ukljućuju analni intimni dio tijela.
Igre s anusom mogu biti zanimljive i provokativne, no one su većini muškaraca ipak pretjerane.

3. Grubi intimni stisak
Tijekom seksa tijelom vladaju snažni osjećaji zbog kojih dodiri mogu postati vrlo čvrsti i strastveni. No muški intimni djelovi, posebno mošnja ne mogu podnjeti snažan pritisak i zato treba biti oprezan i umjeren. Snažan stisak mošnje u trenu može ‘ohladiti’ muškarca i uzrokovati mu bol.

4. Igra s bradavicama
Ženama su bradavice snažna erogena zona, no čak i mnogim pripadnicama ljepšeg spola igra s istima tijekom seksa nije ugodna. Bradavice kod muškaraca puno su manje osjeljive, ali se ne nalaze među top pet erogenih zona. Grickanje i stiskanje istih za njih tako može biti vrlo neugodno i bolno i zato je bolje preskočiti ovakav tip predigre. No nježni poljupci uvijek su dobro došli.

5. Jezik u uški
Uzdasi i poljupci uške i okolice uha jedan su od najstrastvenijih uvoda u predigru kako za žene tako i za muškarce. No ovaj filmski način podizanja strasti ima granicu koja se ne smije preći. Iako je ženski dah instant ‘dizalica’ muške strasti, pretjerivanje s poljupcima i jezikom može postati neugodno i neprivlačno iskustvo za muškarca.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...