Premijera predstave “Ružno pače”

Premijera predstave “Ružno pače” održat će se u srijedu 15.07.2015.u 10:00 sati u dvorištu Gradske knjižice Zadar. Predstava je nastala prema istoimenom djelu Hansa Christiana Andersena u suradnji s Gradskom knjižnicom Zadar.

Uloge tumače Lora Lekaj, Lucija Matković, Elena Bukvić i Josip Gregov. Režiju, dramatizaciju i produkciju potpisuje voditeljica Dragon teatra Maja Šimić , a kostimografiju  Anita Goreta.
Pokrovitelji predstave su Grad Zadar i Ministarstvo kulture, a podršku je pružio AKC Nigdjezemska.
Dragon teatru je ovo četvrta premijera u zadnja tri mjeseca.

19.04.2015. premijerno je izvedena predstava “Bratac Jaglenac i sestrica Rutvica” u Salima s polaznicima Kazališne škole Dragon teatra.Predstava je dio projekta  Ivanin svijet  koji u susret stogodišnjici prvog izdanja  Priča iz davnine  potiče djecu i publiku na proučavanje i slavljenje jedinstvenog  i neponovljivog svijeta Ivane Brlić Mažuranić.

24.04. 2015.  premijerno je izvdena predstava FUENTEOVEJUNA plod suradnje Dragon teatra i Saljskog teatra, prema istoimenom dramskom djelu španjolskog pisca Lope de Vege. Djelo je dramatizirano i prevedeno na saljski idiom. Slijedeće igranje se planira u Salima kroz drugu polovinu srpnja.

26.05.2015. u Kazalištu lutaka Zadar održana je premijere predstave “Poe-Nikad više” u izvedbi polaznika kazališne škole Dragon teatra za mlade.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...