Prodani stanovi TIZ-a, danas na dražbi poslovni prostor, parkirna mjesta i garaže

Na jučer održanoj OTP-ovoj javnoj dražbi za stanove TIZ-a na Općinskom sudu u Zadru, našla su se tri stana, veličine  163, 95 i  68 metara četvornih.

Najvećem je stanu vrijednost procijenjena na 2.115.146 kuna, a licitiran je na 1.8 milijuna kuna. Kupio ga je gospodin iz poznate poduzetničke obitelji, a koji ondje već živi.

Za stan veličine 95 kvadrata najbolju je cijenu ponudila majka zadarskog nogometaša, koja također već stanuje na ovoj adresi. Za stan procijenjen na 1.227.516 kuna ona je ponudila 1.4 milijuna kuna.

Treći stan, procijenjene vrijednosti 714.532 kune, prodan je za 780 tisuća kuna Novigrađaninu.

Danas,  2. srpnja na dražbi će se potencijalnim kupcima ponuditi jedan poslovni prostor, tri podrumske garaže i sedam garažnih parkirnih mjesta.


Vijesti Antene Zadar slušajte na 97,2 MHz, te online na 972.fm na svaki puni sat od 8 do 16 sati. Slušajte i Jutarnju kroniku radnim danom u 7 sati. Svakako nas pratite i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube. Preuzmite naše aplikacije za iOS i Android uređaje, kako bi vam bili još dostupniji u svakom trenutku.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...