Scarlet Notes u Zadru predstavlja svoj prvi album “Naivno srce”

Finale cjelodnevnog rock programa koji u subotu, 25. srpnja organiziraju Udruga „Šigureca“ i Zajednica Udruga „Centar nezavisne kulture“ rezervirano je za promociju prvog albuma zadarskog alter pop-rock banda Scarlet Notes “Naivno srce”. Nakon Glazbenih jutara u Stomorici i Jam Sessiona u Cafe baru „Rio“ program seli u Staro kazalište lutaka „Jazine“.

Večernji dio programa održat će se na krovu Starog kazališta lutaka “Jazine” s početkom u 22 sata, kada će prvaci nove zadarske alter pop-rock scene Scarlet Notes pred zadarskom publikom promovirati album prvijenac pod naslovom „Naivno srce“ u izdanju Aquarius Recordsa.

Scarlet Notes je alter pop-rock bend iz Zadra, u sastavu Zrna Zuber (vokal, bass gitara), Josip Miočić (bubnjevi) i Leonardo Jakšić (gitara) osnovan 2010. godine. U 2014. godini su nastupili na više hrvatskih demo festivala i izborili finale HGF Demo Festivala (2.mjesto), finale Hrvatskog demo kluba (5.mjesto), te finale Zadarske gitarijade. U rujnu 2014. godine potpisali su ugovor s Aquarius Recordsom, te izdali svoj prvi singl “Sanjamo”. U prvoj polovici ove godine predstavili su još dva singla i videospota za pjesme “Dodiri” i “Kraj jedne ljubavi”, a zahvaljujući suradnji HGF Demo festivala i MBM Managementa bili su i na mini turneji u Velikoj Britaniji.

Početkom srpnja na red je došao dugoočekivani debitantski album pod nazivom “Naivno Srce”. Scarlet Notes sviraju moderni rock s primjesama različitih žanrova, od bluesa-soula-funka do punka, a inspiraciju pronalaze u svakodnevnom životu, međuljudskim odnosima, ljubavi i ostalim elementarnim nepogodama. Za produkciju albuma zaslužan je Jere Šešelja, a mastering Ivan Komlinović. Dizajn omota potpisuju članovi benda, a crteži korišteni u dizajnu albuma radovi su učenika zadarske Škole primijenjene umjetnosti i dizajna.

Gosti večeri bit će funk/rock bend Belleti koji je osnovan u Zagrebu 2014. godine. U svibnju iste godine objavili su demo album pod nazivom ”I”. Bend čine tri člana, Dominik Bačić na bubnju, Stipe Knežević na gitari te na bassu Lucija Radalj. Nakon nastupa bendova, posjetitelje će zabavljati poznata imena zadarske DJ scene, u organizaciji Udruge „Zdanje“. Večernji program održat će se uz potporu Cafe bara „Rio“.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...