Snimali spot duž cijelog Jadrana 24 sata bez prestanka

Tamburaški sastav Od srca do srca (O.S.D.S.) predstavlja novu pjesmu, koju prati i spot u režiji Igora Vignjevića.

Radi se o pjesmi “Živi do kraja” čiji tekst i glazbu potpisuju članovi O.S.D.S.-a. Autor teksta je frontman Domagoj Pisuljak, a na glazbu je, uz Domagoja, svoj trag ostavio i Dominik Šušković. Aranžman su zaokružili Josip Pisuljak i Domagoj Pisuljak, a glazbena produkcija djelo je tonskog studija Šišmiš, u kojem je nedavno svoju prvu pjesmu snimila i pobjednica hrvatskog The Voicea, Nina Kraljić.

Spot je sniman 24 sata u komadu

Zanimljivo je da je spot za pjesmu ‘Živi do kraja’ sniman 24 sata u komadu, a kako kažu članovi O.S.D.S. – ideja spota prati ideju pjesme – živi do kraja!

– Odlučili smo jedan dan iskoristiti do krajnjih granica, proživjeti i vidjeti sve što su nam ljeto i naša obala mogli ponuditi. U 5:30, u kabrioletu, krenuli smo iz Zagreba… Tijekom dana obišli smo Opatiju, Rijeku, Krčki most, Senj, Novalju, Zadar, Split, Dubrovnik, a snimanje završili u vili u Konavlima, cca 24 sata od početka snimanja. Izgorili smo, doslovno i metaforički, iscrpili i zadnje atome snage iz sebe, no svaki se uloženi dah isplatio jer smo dobili nesvakidašnji spot i nezaboravno iskustvo – kažu članovi.

Novu pjesmu, “Živi do kraja”, OD SRCA DO SRCA u potpunosti su napravili sami, idejno i realizacijski (uz pomoć tonskog studija Šišmiš), a zadovoljan krajnjim rezultatom, frontman Domagoj kaže: Ova je pjesma pravi odraz onog što mi jesmo i glazbe koju volimo; ona isijava našom energijom, strasti i pozitivom. Mi zaista volimo život i živimo živote kakve želimo… to je najbolji osjećaj na svijetu! ‘Živi do kraja’ predstavlja značajan odmak od trenutnog hrvatskog glazbenog mainstreama jer se mi u njemu jednostavno ne pronalazimo. Kada poslušate pjesmu, shvatit ćete da je ne možete usporediti s velikom većinom zbivanja na našoj sceni pa i šire… To nas, na neki čudan način, čini sretnima i ponosnima te nam ukazuje na smjer u kojem ćemo ići u budućnosti. Teško je predvidjeti kako će publika reagirati na pjesmu jer je ona svojevrstan eksperiment, no jedno je sigurno: napravili smo nešto neobično, svježe i svoje, zaključio je Domagoj.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...