Što želi romantični Rak, a što pohotni Škorpion?

Možda je vani pakleno vruće. Ali postoji li bolje doba za vruće seks-pustolovine? I ne, ne samo zbog kratkih haljinica ili mišićavih torza. Za to postoji i znanstvena potvrda.
“Vrućina opušta mišiće, povećava osjetljivost kože i tjera vas da usporite i povežete se sa svojom iskonskom, divljom prirodom” oističe psihologinja dr. Stella Resnick. A kako bi izvukli najviše od seksa na +40, slijedite zvijezde.

Ovan
Kao najimpulzivniji znak Zodijaka, predodređeni ste za spontani seks. Ako itko ima hrabrosti pohvatati se u svlačionici, uvečer na pješčajnoj plaži ili na skrovitom mjestu pored ljetne terase, to je Ovan.

Bik
Nadaleko su poznati kao najsenzualniji znak, ali su ujedno i robovi navika. Zato odaberite romantično odredište, neku kućicu na plaži, ili hotel i pobjegnite sa svojom ljubavi. Ne zaboravite da ste na godišnjem pa ga iskoristite za ono u čemu ste najbolji – naizmjenično uživnje u hrani i maratonskom seksu.

Blizanci
Blizancima je flert najbolja predigra pa se možete poigrati te se ponovo zavoditi sa svojim parterom. Godišnji je prava prilika da uskočine u drugačije uloge te se ponovo upoznate.

Rak
Malo tko je predan obitelji kao Rak, no ljeto je vrijeme da se predate svom partneru. Spojite svoju sentimentalnost, i odvedite partnera na mjesto koje vam oboma znači nešto posebno. Samci, i vas čeka dobar provod, samo pripazite da ne upadnete u zamku koju si sami često postavljate – prihvatite ljetnu avanturu kao zabavu, a ne početak veze.

Lav
Vaše je doba godine – osim što vladate od krajem srpnja i početkom kolovoza, ljeti konačno možete pokazivati svoje atribute. Ako ne već čitavo ljeto, onda barem svoj rođendan iskoristite kako bisgte se počastili. A ako vam je do seks-avanture, samo odaberite jednog od vaših obožavatelja.

Djevica
Ako se pomirite s time da ne možete imati sve pod kontrolom, i konačno se malo opustite, pred vama je divno ljeto. Otpustite malo kočnice i zabavite se kao nikad do sad.

Vaga
Započetak, ovom ljubitelju umjetnosti, idealan početak seksi-ljeta je neko seksi štivo koje će razigrati maštu. A potom razigrajte vi partnerovu, pokušavajući naći ravnotežu između divljeg i senzualnog.

Škorpion
Kada je u pitanju seks, Škorpion točno zna što želi i kako to dobiti. . Bez obzira na to želite da vas partner lovi i traga za vama, ili možda mislite da je vrijeme da mu otkrijete svoje mračne fantazije, vruće ljetne noći su idealne.

Strijelac
Nitko no voli boravak na otvorenom kao Strijelac. Da možete, cijeli biste život putovali pa je sezona godišnjih kao stvorena za vas. A zašto ne biste svoje putovanje začinili i kojom pustolovinom?

Jarac
Ne, nemojte misliti na posao niti kako možete iskoristiti ljeto za napredak u karijeri. Povežite se sa svojom zemljanim elementom i, ako već želite neštio raditi birajte aktivni odmor. A jednom kada adrenalin proradi, svašta je moguće.

Vodenjak
Volite igre riječima, rasprave i kod malo kojeg znaka je pomirbeni seks toliko žestok. No čak i ako se ne želite posvađati, otiđite na neku ljetnu pozornicu i uživajte u predstavi. Ili si “ugrabite” stranca te uživajte u zvuku njegovog glasa.

Ribe
Nepopravljive romantičarke, Ribe obožavaju šetnje uz plažu, duga šaputanja, čekanje izlaska sunca, ali i senzualni seks u vodi. Dakle ne treba previše razmišljati da bi se zaključilo kako je ljeto idealno za Ribe.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...