Tko zapravo “Mami” pjevačicu u novom spotu i zašto joj je Timbaland poslao svoj “selfie”?!

Predivna pjevačica Kristina Vukas, ponosna vlasnica pjesme ‘Votka’, sa kojom se i predstavila javnosti, a koja na youtube broji skoro tri milijuna pregleda, predstavlja novu pjesmu, ljetni hit, naziva ‘Mami’. Pjesmu potpisuje Saša Mare Milošević.

– Mare me jedan dan nazvao i rekao da mi želi pustiti da čujem jedan tekst novi. Rekao je da nije moj đir ali bi ipak želio da čujem. Čim sam čula pjesmu rekla sam mu da se vidimo vrlo brzo. Nakon tog poziva smo se zaključali u studio i bili unutra danima dok nismo bili sigurni da smo napravili sjajnu stvar. Bilo je puno smijeha i dragih ljudi koji su sa mnom i Maretom sudjelovali u tom procesu. Ovo mi je zasigurno bilo najdraže iskustvo u stvaranju pjesme. Nadam se da ćete i vi uživati u slušanju isto toliko, rekla je Kristina.

Kristina Vukas svakom novom pjesmom i svakom novom suradnju pomiče granice te ostvaruje nove uspjehe, pa je tako i ovom pjesmom započela rad na novim projektima. Kada joj je Saša ponudio suradnju na ovoj pjesmi, nije ni slutila da će snimiti spot u vrhunskoj produkciji IDJ video, koji rade sa najvećim regionalnim zvijezdama.

Kako kaže pjevačica, u spotu se dogodi neočekivani obrat, a radi se o jednom poljupcu.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...