Tomislav Bralić: “U Australiji su nas dočekali kao da smo ABBA!”

Pjesmom “Sve dok bura dere” ovog vikenda na Splitskom festivalu u duetu nastupaju klapa Intrade i Tedi Spalato. U razgovoru za Večernji list Bralić se osvrnuo i na turneju po Australiji.

Pjesmu je napisao Tedi na tekst Nene Ninčevića. Ova skladba je drukčija od našeg zadnjeg hita “Zalutalog pogleda”, malo ozbiljnija, baš prava ‘tedijevska’, ističe Tomislav Bralić, frontmen klape Intrade. Među najdraže suradnje ubraja one sa Spalatom i Oliverom Dragojevićem.

Teško mu je, kaže, istaknuti omiljene turneje, no oduševljen je dočekom koji mu je nedavno priredila publika u Australiji.

Prošli smoAustraliju, Kanadu i Ameriku. Nedostajalo nam je tlo, previše smo bili u avionu. Svugdje je bilo sjajno, ali u Australiji su nas dočekali kao da smo ABBA, kroz smijeh kaže Bralić. Glazbenik se ipak najbolje osjeća u svom Zadru uz suprugu Mirjanu i njihova četiri sina.

U obitelji su svi muzikalni, kaže Bralić, tako je supruga Mirjanačlanica klape Garofuli, a najmlađi sin također ima izniman glazbeni talent.

– Svira gitaru i obožava Beatlese, a ja sam sretan zbog toga. Kroz šalu mu znam reći da bi ga radije ispisao iz obične nego iz glazbene škole, zaključio je Bralić.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...