Turisti o Hrvatskoj: “Djevojke su divne, muškarci su zgodni”

Ovih dana Zrće je europsko središte zabave. Naime, na otok Pag stiglo je čak 10 000 Britanaca koji su došli na Hideout Festival. Njime se otvorila bogata festivalska sezona na Zrću, koje će i ovog ljeta ugostiti brojna domaća i svjetska glazbena imena. Uz mnoge inozemne goste, na Pagu smo susreli i poznata lica poput putopisca Hrvoja Šalkovića i nogometaša Intera Marcela Brozovića.

Engleski jezik je na nekoliko dana postao službeni jezik najpopularnije plaže na Jadranu jer su partijaneri, uglavnom iz Engleske, okupirali Zrće. Više nije tajna, Engleska i Hrvatska vole se javno, javlja Nova TV.

– Djevojke su divne. Muškarci su zgodni, preplanuli, mišljenje je stranaca koji su se našli na mjestu radnje.

Zrće

Engleski organizatori festivala, oduševljeni Hrvatskom, čak su odlučili dugoročno iznajmiti otok Obonjan kod Šibenika i organizirati intimnije slavlje glazbe pripremajući još jedan specifični festival.

– Uzeli smo u najam na 43 godine i pretvorit ćemo u eko područje pa ćemo se fokusirati na wellness i hranu i piće i glazbu i kreativni smještaj. Odlično se osjećamo, nismo ni bili svjesni toga, rekao je Dan Blackledge.

Uz svakodnevnu porciju zabave, koja uključuje dnevne partije, tulume na brodovima i večernje koncerte, na Zrću možete uživati i u teretani na plaži.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...