TZ Općine Ražanac pripremila bogat program za goste

TZ Općine Ražanac i ovog je ljeta pripremila bogat kulturni, zabavni i sportski program za sve svoje goste. Nakon već održane izložbe umjetnice Ive Čačić, sportske manifestacije „Đir na bicikli – Ražanac 2015“ te izložbe fotografija „Ražanac u srcu mom“, program nastavljamo u petak 24.7., kada će se u centru Ražanca održati Ribarska fešta s početkom u 21 sat.

„Bura“ će nam zapuhati u nedjelju, 26.07., ali samo na projekcijama i izložbi brojnih fotografija u prostorima knjižnice „Jurja Barakovića Ražanac“.

U četvrtak, 30.7. održava se Susret KUD-ova u Rtini povodom obilježavanja Sv. Šime. Na susretu će nastupiti kulturno-umjetnička društva i klape. Početak programa očekuje se u 21 sat na Rivi u Rtini Miočići. Susret organiziraju KUD sv. Šime iz Rtine koji je s folklornom skupinom KUD Sv. Jeronim iz Vlašića osvojio zlatnu medalje na Svjetskom prvenstvu folklora 2013. i TZO Ražanac.

U petak, 31.7. započinje zabavno-sportski program s 2. Ražanačkom alkom, dok je vikend rezerviran za 3. Ražanačke ljetne igre (1.8. – 2.8.). Prvi dan obilježavaju morske igre, tijekom kojih će djeca, ali i odrasli (pojedinačno) moći sudjelovati u prigodnim igrama. Drugi dan održat će se kopnene igre koje su namijenjene za ekipno sudjelovanje, kako djece tako i odraslih. Prijaviti se možete putem maila ili osobno u turističkim uredima TZO Ražanac. Otvorenje igara bit će u subotu, 1.8. u 16 sati na Rivi u Ražancu.

Na „Put oko svijeta“, sve male i velike, povest će Produkcija Z, u ponedjeljak, 3.8.2014. na Rivi u Ražancu s početkom u 20:30 sati.

Tradicionalna Regata do Školja s polaganjem vijenca kreće 5.8., u 9 sati sa Rive u Ražancu, nakon koje slijedi Ribarski doručak. U večernji program povodom obilježavanja Dana pobjede i domovinske zahvalnosti uvest će nas ribari demonstracijom potezanja mriže na Pisku s početkom u 19:30 sati, a zabava će se nastaviti uz nastup grupe „Dalmatico“.

Više informacija bit će dostupno prije održavanja događanja na web stranicama TZO Ražanac i FB page Ražanac.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...