Za svaki džep: 5 najpristupačnijih pametnih telefona

U moru pametnih telefona, kupcima je danas postalo vrlo teško odlučiti se za pravi model i uz to dobiti i kvalitetan uređaj te prihvatljivu cijenu, a mi vam donosimo pet modela pametnih telefona koji imaju dobar omjer cijene i kvalitete.

1. HUAWEI ASCEND G7

Huawei Ascend G7 jedan je od najboljih telefona u svojoj kategoriji. Cijena mu je nešto malo malo viša, ali obzirom na kvalitetu uređaja, koja je i više nego odlična, ovo je poprilično nego isplativ uređaj. Huawei Ascend G7 ima ekran od 5,5 inča, zadnju kameru od 13 megapiksela te prednja kamera od 5 megapiksela.

Što se tiče unutrašnjosti, Huawei Ascend G7 ima 2 GB RAM memorije i 16 GB interne memorije, a tu je i snažna baterija kapaciteta 3000 mAh. Ako se odlučite za ovaj telefon, nećete pogriješiti jer ćete za cijenu od 290 eura dobiti zaista izvrstan uređaj.

2. HTC DESIRE 510

Iako bi vas mogao zavarati niskom cijenom, ovaj uređaj pokreće procesor sa čak četiri jezgre, što mu omogućuje podržavanje nove 4G mreže. Ima displej veličine 4,7 inča, 8 GB interne memorije, kao i solidnu kameru od 5 megapiksela.

HTC Desire 510 radi na Android 4.2 operativnom sustavu i ima bateriju kapaciteta 2100 mAh. Za njega je potrebno izdvojiti 175 eura.

3. SONY XPERIA M2 AQUA

Zahvaljujući odličnom dizajnu ovaj telefon može proći i kao smartphone visoke kategorije. Dolazi sa ekranom veličine 4,8 inča, ima zadnju kameru od 8 megapiksela, operativni sustav Android 4.4, a ono što ga izdvaja od konkurencije je njegova vodootpornost.

Ako želite kvalitetan telefon koji će pritom izgledati i estetski lijepo, onda je Sony Xperia M2 Aqua pravi izbor za vas.  Cijena ovog uređaja iznosi 245 eura.

4. MICROSOFT LUMIA 640

Microsoft Lumia 640 Windows je telefon s velikim ekranom, unaprijeđenom RAM memorijom i atraktivnim izgledom.

Njegov izgled krasi displej veličine 5 inča, ima ugrađenih 8 GB interne memorije, sjajnu zadnju kameru od 8 megapiksela i dolazi s baterijom kapaciteta 2500 mAh. Njegova težina iznosi svega 145 grama, a dolazi i u više boja.

Sve u svemu, Microsoft Lumia 640 Windows telefon je vrlo kvalitetan uređaj za kojega je potrebno izdvojiti 190 eura.

5. MOTOROLA MOTO G

Motorola Moto G telefon je namijenjen za svakodnevnu upotrebu, a karakteriziraju ga odlična trajnost baterije i dizajn. Ima ekran veličine 5 inča, zadnju kameru od 8 megapiksela i prednju od 2 megapiksela, a u sebi sadrži i sjajni Quad-core procesor koji radi na 1,2 GHz, što mu daje odličnu brzinu.

Telefon dolazi sa baterijom kapaciteta 2070 mAh, a radi na operativnom sustavu najnovije generacije – Android 4.4.4.

Motorola Moto G sjajan je izbor za sve one koji žele praktičan uređaj lijepog izgleda, a za njega je potrebno izdvojiti (samo) 165 eura.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...