Zvonimir Vrančić na sudu zbog klevete

Nestranački kandidat SDP-a na posljednjim izborima za gradonačelnika Ivo Bilić, tužio je tadašnjeg gradonačelnika Zvonimira Vrančića za klevetu, kako je i najavio prije dvije godine. Bilić za pretrpljene duševne boli i nanesenu javnu sramotu lažnim navodima traži i 70 tisuća kuna odštete.

Podsjetimo, na sjednici Gradskog vijeća u travnju 2013. godine, Vrančić je s govornice kazao kako je Bilić kao član Uprave Dalmatinske banke pronevjerio 50 milijuna njemačkih maraka te proveo izvjesno vrijeme u zatvoru zbog gospodarskog kriminala.

Suđenje je započelo prije nekoliko mjeseci, pred višim sudskim savjetnikom Josipom Duševićem.U četvrtak je u svojstvu svjedokinje saslušana nekadašnja gradska vijećnica Ingrid Antičević Marinović.

Suđenje će se nastaviti početkom rujna.


Vijesti Antene Zadar slušajte na 97,2 MHz, te online na 972.fm na svaki puni sat od 8 do 16 sati. Slušajte i Jutarnju kroniku radnim danom u 7 sati. Svakako nas pratite i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube. Preuzmite naše aplikacije za iOS i Android uređaje, kako bi vam bili još dostupniji u svakom trenutku.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...