Alokohol, glazba i ljubav: Donosimo priču o “teškom” životu mladih partijanera sa Zrća!

Tempo kakav su si nabili partijaneri sa Zrća malo tko može pratiti. Pa čak ni oni sami. Zato ih većina prespava dan i od iskusnijih traži savjet kako preživjeti jutro

Jutro nakon napornog tulumarenja, traže se razni načini za osvježenje i liječenje mamurluka, piše RTL-ov portal Vijesti.hr.

Na plažu se došao oporaviti tek pokoji kupač. Nije ni čudo kada je nekoliko sati prije ovdje sve još vrvjelo patijanerima koji zato spavaju barem do podneva. Kućama ih je iz klubova sinoć rastjerala kiša koja je konačno malo rashladila otok, ali i more. Sad je idealne temperature za liječenje mamurluka.

Svi se slažu da mnogo vode i hladno more pomažu, a neki se vode onom klin se klinom izbija.

A u šetnji plažom naišli smo na Davida. Mislili smo da takva vrsta partijanera postoji samo u pričama za roditelje.

– Ja ne pijem alkohol, ja se mogu zabaviti i bez alkohola. Da, fitness, to je moj stil života, kaže nam David.

Iako njegovi prijatelji piju, njegovu odluku poštuju.

A za sve one kojima je ipak potreban poticaj za zabavu, evo i savjeta mudrijih i iskusnijih.

– Kroz dan puno vode, navečer koja piva, savjetuje Ivan.

No kako pada noć, nestaje i umor pa sve počinje ispočetka. Iako mlade željne zabave ovdje svakoga dana očekuje zabava do jutra, najsretniji su kada čuju da u klubove stižu njihovi omiljeni DJ-evi. Tako je na oduševljenje mnogih u klubu Aquarius nastupio popularnin DJ Robin Schulz s neizostavnim ljetnim hitovima.

Splićanka poznata iz RTL-ove Ruže Vjetrova, deset godina živjela je u Portugalu. A uz glumu sve više pažnje posvećuje i glazbi. Lani je debitantskom pjesmom ‘Voljet ću te ponovno sutra’ osvojila publiku na Šibenskim šansonama.

– Ja od glazbe uzimam odmor uz glazbu, kaže nam Marina Fernandez.

Univerzalno sredstvo koje umara i opušta, bez kojeg, na Zrću, ne može proći niti jedan trenutak – bilo da je jutro ili večer, plaža ili klub.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...