Američki trener: “Višnjik je poput najboljih koledž dvorana u SAD-u!”

Košarkaški klub Zadar na Višnjiku je u nedjelju, na zatvorenoj trening utakmici, savladao opasne protivnike sveučilišne selekcije Global Sports Academyja 94:79 čiju fotografiju s našim klupskim odabranicima možete vidjeti u nastavku.

Global Sports Academy

Momci koje očekuje još četiri-pet godina koledža pružili su odličnu borbu Zadru pa samo možemo zamisliti kako bi se Klub snašao protiv košarkaša čiji je talent izbrušen s više godina iskustva.

Greg Manning, pomoćni trener na sveučilištu Sienna i voditelj je protivničke selekcije imao je samo riječi hvale za Hrvatsku, Zadar i košarku u našem gradu, a nije propustio pohvaliti ni biser našeg grada, Dvoranu Krešimira Ćosića.

– Nevjerojatna je, mogu je usporediti s najboljim koledž dvoranama u SAD-u, izjavio je Manning.

Eto, hrvatska košarka je očito na toj razini da nam momci s prve godine fakulteta predstavljaju opasne protivnike, a i najljepše dvorane u rangu su s onima kakvima pristup ima većina studenata u SAD-u.


Vijesti Antene Zadar slušajte na 97,2 MHz, te online na 972.fm na svaki puni sat od 8 do 16 sati. Slušajte i Jutarnju kroniku radnim danom u 7 sati. Svakako nas pratite i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube. Preuzmite naše aplikacije za iOS i Android uređaje, kako bi vam bili još dostupniji u svakom trenutku.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...