Belafuška fešta 2015 na igralištu Brodarica, organizatori objasnili razloge preseljenja

Ovogodišnja Belafuška fešta održat će se na novoj lokaciji, igralištu Brodarica u ulici Denisa Špike (nekoć dio ulice Put Dikla). Na toj manifestaciji koja se održava sutra, 15. kolovoza, nastupit će bend Neprijatelj Live – Tribute to Dino Dvornik, a nakon njih i DJ iznenađenja. Program započinje u 20 sati, a bend sa svirkom kreće u 22 sata. Ulaz je besplatan.

U želji da doznamo više kontaktirali smo udrugu Brodarica iz koje su nam rekli da fešta nije prebačena radi nikakvih političkih razloga, već samo radi lakše organizacije. Naime, udruga tvrdi kako je bilo skupo i komplicirano organizirati feštu na prostoru igrališta Osnovne škole Šimuna Kožičića Benje zbog udaljenosti od prostorija udruge, zavrzlame oko priključka za struju, raširenosti publike na više igrališta, te brojnih drugih problema.

Iako su to najavili, Gustafi su svoj nastup otkazali u dogovoru s udrugom Brodarica. Naime, zbog najave kiše na datum fešte, udruga nije htjela ponovno riskirati prošlogodišnji scenarij i otkazivanje nastupa jednog tako velikog benda, budući da za organizaciju njihovog nastupa treba izdvojiti znatna sredstva. Zadarski bend koji će nastupati umjesto Gustafa bili su u ovom slučaju najprihvatljivija alternativa.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...