Bojan Jambrošić spot za novu pjesmu prokomentirao za Antenu Zadar

Popularni pjevač Bojan Jambrošić je u Dubrovniku i na otoku Lokrumu snimio spot za svoj novi singl “Dopusti” kojim već sad osvaja top liste brojnih radio stanica. Iako zaposlen promocijom novog spota i pjesme, bio je voljan izdvojiti nekoliko minuta da odgovori na pitanja Antene Zadar.

Kakve rezultate želite ostvariti s novom pjesmom? Nadate li se da će postati novi ljetni hit ili možda nešto više?

– Za mene je to novi početak, a pjesma je ujedno i najava novog albuma koji stiže sljedeće godine u suradnji s izdavačkom kućom Dallas Records. Dopusti je samo prvi u nizu singlova s novog albuma.

Kome je posvećena pjesma Dopusti? Radi li se o nekom posebnom u Vašem životu? 

– Haha, ne, ne, nisam autor teksta pjesme, već Srđan Sekulović Skansi. Ja sam se u svakom slučaju potrudio prenijeti ga onako kako najbolje znam.

Bojan Jambrošić

U redakciji smo pogledali spot i ostali uistinu začuđeni – zašto ste odabrali da spot bude onako neobičan? 

– Spot je napravljen tako da bude priča za sebe, zamišljen je da bude neshvatljiv i svojevrsna je šala. Mi smo se dobro zabavili snimajući ga pa smo htjeli da se i ljudi koji ga gledaju zbune i nasmiju. Priča spota djelo je redatelja Roberta Boškovića i Miše Sorića, a bazirana je na samorefleksiji jer glavni lik u cijelome spotu u biti gleda samoga sebe. Namjerno je psihodeličan čemu su uvelike pridonijeli dubrovački glumci Maro Drobnić i Mima Brautović.

Nedavno ste održali nastup u Pakoštanima – planirate li u skoroj budućnosti i druge koncerte u zadarskom kraju?

– Svakako planiram promovirati pjesmu i spot, ali za sada nemam ništa zakazano u Zadru. Svakako pratite moju Facebook stranicu za sve najave novih koncerata.

 

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...