Čudna neka zamjena – jednoj osobi ukraden, a drugoj vraćen mobitel

Da karma radi na neki svoj čudan način pokazala su dva slučaja koja su se dogodila na području Zadarske županije. Naime, nakon što je 40-godišnjak prošloga tjedna otuđio mobitel 39-godišnjake mobilni je uređaj vraćen vlasnici. Protiv muškarca se podnosi kaznena prijava zbog krađe.

Potpuno obrnuta situacija dogodila se jučer u ugostiteljskom objektu u Zrinsko-Frankopanskoj ulici u Zadru kada je nepoznati počinitelj ukrao mobitel vrijedan nekoliko tisuća kuna 54-godišnjakinji. Nadamo se da će lopov, protiv kojega je podnesena kaznena prijava, kad-tad dolijati te da će i ovaj mobilni uređaj biti vraćen vlasnici.

Teške krađe dogodile su se u auto-kampovima u Biogradu i Zadru gdje su u oba slučaja provalnici ušli u kamp-kućice te otuđili novac, nakit i mobitel. Provaljeno je i u jedrilicu na Obali kneza Trpimira u Zadru, a iz nje je otuđen televizor, auto-pilot te vrijedan dvogled.

Na plaži Katarelac na Pagu provaljeno je u automobil u vlasništvu državljanina Bosne i Hercegovine te je iz njega otuđen novčanik s novcem i dokumentima te mobilni uređaj. Valjda će kradljivac imati obzira te barem dokumente vratiti vlasniku.

U Zadru i u mjestu Ugljan krali su se bicikli – ukradeno ih je ukupno pet, a vrijednost svakog premašuje nekoliko tisuća kuna.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...