Dođite u Tkon na jedinstvenu feštu otočnih proizvoda i delicija!

Sajam otočnih proizvoda održat će se u subotu 22. kolovoza u Tkonu na Mulu od 20:00 sati. Na Sajmu se nude otočni proizvodi i suveniri većinom označeni oznakom “Hrvatski otočni proizvod”.

Tkonski volonteri pripremat će riblje specijalitete uz ponudu domaćeg vina. Na Sajmu nastupaju i posebni gosti: OPG Uzelac iz Križa-Organski vrt sa ponudom organski uzgojenog voća i povrća, domaćih čajeva i marmelada, Udruga “Jadranski Kovač” iz Biograda sa ponudom unikatnih suvenira a koju će predstaviti Andrijana Dominis te poznati antikvarijat „Srce lubenice“ koji će predstaviti knjige na temu samoniklog ljekovitog bilja.

U sklopu programa održat će se svečana dodjela Zahvalnica izlagačima Sajma, dodjela diploma za najbolji izvorni suvenir Općine Tkon, najava Škrapinga 2016. te uprizorenje predstave “Večeras će progovoriti siđe o kamena” kojom će se prikazati običaji i tradicija Tkona u prošla vremena. Od 22:00 sata nastupat će grupa “Ljetno Kino”.

Organizatori Sajma su TZ Općine Tkon i JKU “Prvenj”, a pokrovitelji su Ministarstvo regionalnoga razvoja i fondova EU i Općina Tkon.

Informacija za posjetitelje sa kopna:
Brod “Stella Maris” vozi na relaciji Biograd (trajektno pristanište) – Tkon (trajektno pristanište/GAGA bar).

RED VOŽNJE:
BIOGRAD – TKON
00:00       00:20
01:30       01:50

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...