Doris Pinčić za RTL: “Od kritika ne bježim, ponekad dobro dođu”

Doris Pinčić, glumica i televizijsko-radijska voditeljica komentirala je u današnjoj RTL-ovoj emisiji “Sve u šest” medijsku dramu i društvene kritike nakon objave u kolumni kako je svoje dijete udarila po guzi.

– Iskrena sam u svemu što radim i kad sam odlučila prihvatiti ponudu i pisati kolumnu, rekla sam da će to biti iskreno ili neće biti nikako. Ja sam pacifist, osoba koja nije sklona agresiji. Volim svoje dijete najviše na svijetu i učinila bih sve da ga zaštitim. Odvažila sam se pisati o tome jer sam shvatila koliko se mladih majki suočava sa sličnim problemom, kazala je Doris Pinčić.

Ovim putem želim se zahvaliti svima koji su me podržali, ali i onim ljudima koji su me kritizirali. Nekad ne treba bježati od kritika, to je možda pravi način da pogledamo sebe iz drugog kuta i razmislimo o svojim postupcima. Sve je to dobro i sve treba sagledati s osmijehom i nastaviti dalje, rekla je danas Doris za “Sve u šest”.

Nakon odmora u Zadru, Doris ima pune ruke posla. Snimanje za RTL-ov glazbeni show ‘Zvjezdice’ već je počelo, a lijepa Zadranka u njemu ima ulogu voditeljice.

Osim ove uloge ispred kamera tu je i glumački angažman u seriji “Horvatovi” gdje Doris glumi profesoricu.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...