Glasujte za OPG “Nikica Žampera” iz Žmana u Večernjakovom izboru za najbolji OPG

Nakon što su u sklopu projekta “Zlata vrijedan” u Večernjem listu objavljene priče o 21-om najboljem obiteljskom poljoprivrednom gospodarstvu (svaku je županiju te Grad Zagreb predstavljao po jedan OPG), te tri mlade nade u poljoprivredi, bliži se vrijeme proglašenja ovogodišnjeg pobjednika.

Pozivamo ovim putem sve čitatelje da se uključe u glasovanje za najbolji OPG i to do 8. rujna do 10 sati kada se glasovanje završava.

Dakako, kao pravi portal zadarske regije pozivamo sve čitatelje da svoj glas daju OPG-u “Nikica Žampera” iz Žmana na Dugom otoku koji je u ovaj prestižni izbor ušao kao najbolje obiteljsko poljoprivredno gospodarstvo Zadarske županije.

Za ovaj OPG možete glasovati slanjem SMS poruke sadržaja OPG11 i svojim podacima na broj 60085 ili pozivom na broj 065/900-900.

Više o ovom OPG-u možete doznati na portalu Večernjeg lista.

Cijena SMS-a iznosi 2,40 kn (PDV uključen), poziv s fiksne mreže stoji 1,50 kn (PDV je uključen), a s mobilne mreže 2,40 kn (PDV je uključen). Operater usluga s dodanom vrijednosti: MOJ TELEKOM D.O.O., TRG KREŠIMIRA ĆOSIĆA 11, ZAGREB, MB 02497913, TEL. 01/3659058
Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...