Kamo ovaj vikend?

Ovogodišnji Terraneo Summer Break zatvorit će 2Cellos, i to danas, u petak 14. kolovoza velikim koncertom u Zadru, na Trgu ispred crkve sv. Donata. Stjepana Hausera i Luku Šulića ne treba posebno najavljivati, dovoljno je samo reći da je njihov prošlogodišnji Terraneo Summer Break koncert, na Tvrđavi sv. Mihovila u Šibeniku, bio rasprodan tjedan dana unaprijed, a da oni koji su prisustvovali ovom glazbenom spektaklu, još danas pričaju o polusatnom bisu za pamćenje s kojeg publika, jednostavno, nije željela otići kući.

Veselo će večeras biti i u Hitch baru gdje ljubitelji nešto laganijih melodija mogu uživati u zvucima i nastupu Severine.

Zadarski bend Postolar triper večeras nastupa u Q baru dok će se u večernjim satima u Petrčanima održati beach party “Lito 2015.”.

Zadarski Arsenal u suradnji sa Pizzeriom “Tri Bunara” i Hotelom “Bastion” organizira “Fešticu u Kampo Kaštelu”.

Petak će biti zanimljiv i u Biogradu gdje u Aqua clubu nastupa turbo popularna Jelena Rozga.

Ni ovu subotu ne manjka događanja. Na blagdan Velike Gospe održat će se tradicionalna Belafuška fešta. Već petu godinu za redom u organizaciji Udruge Brodarica, ove godine na novoj lokaciji, športskom igralištu “Brodarica” u ulici Denisa Špike. Nastupa bend Neprijatelj Live – Tribute to Dino Dvornik, a prije i poslje DJ iznenađenja.

U subotu 15.8. u Q baru priređuje još jedan elektronski spektakl. U goste dolaze rezidenti CRKVE iz Rijeke, jednog od najpoznatijih klubova u Hrvatskoj.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...