Krađe i provale – nestali sefovi, TV prijemnici i novčanici

Provale u prodavaonice dogodile su se u noći s utorka na srijedu i to na dvije različite lokacije – u Petrčanima i Pridrazi. Nepoznati počinitelji su iz prodavaonica otuđili cigarete i sef s novcem, a protiv njih su podnijete kaznene prijave.

Iste noći se u Raštanima Donjim dogodila provala u poljsku kućicu iz koje je otuđen TV prijemnik i radio vrijedni nekoliko tisuća kuna. Oštećen je vlasnik, 37-godišnjak, a protiv nepoznatog počinitelja Državnom odvjetništvu je podnesena kaznena prijava.

Jučer prijepodne, nepoznati počinitelj je u Dragama provalio u osobni automobil 48-godišnjaka iz Bosne i Hercegovine. Iz automobila je ukradeno nekoliko tisuća kuna.

Tijekom jučerašnjeg dana su otuđena i tri novčanika na lokacijama plaža Katarelac na Pagu i zadarska tržnica. Vrijednost ukradenih novčanika premašuje nekoliko tisuća kuna, a protiv počinitelja, koji policiji nisu poznati, podnijete su kaznene prijave.

U kampu Soline u Biogradu i u Ulici Vjekoslava Maštrovića u Zadru krali su se bicikli. Njihova vrijednost iznosi nekoliko desetaka tisuća kuna, a počinitelji krađe nisu poznati. Protiv njih je Državnom odvjetništvu podnijeta kaznena prijava.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...