Međunarodna policijska suradnja u Hrvatskoj okončana druženjem i nogometom

U sjedištu PU šibensko-kninske, a zatim i u Nacionalnom parku Krka, družili su se naši i strani policijski službenici kako bi se obilježio kraj međunarodne policijske suradnje. Susret se održao u utorak, 25. kolovoza.

Podsjećamo, policijski službenici iz drugih država i ove su godine tijekom turističke sezone boravili i radili diljem naše obale, pa tako i u Zadru.

Na terenu Policijske uprave šibensko-kninske održana je prijateljska nogometna utakmica između hrvatskih i stranih policajaca podijeljenih u dvije momčadi. Nakon utakmice zajedno su posjetili Nacionalni park Krka koji nikoga ne ostavlja ravnodušnim.

Što se nogometa tiče, iz policije su naglasili kako pobjednika nije bilo, već da se pobjednikom mogu smatrati samo prijateljstvo i zajedništvo, no to ne znači da se radilo o meču bez žara, već upravo suprotno. Kao najbolji igrači istaknuli su se Goran Burušić, načelnik PU zagrebačke, Ante Podnar, načelnik PU ličko-senjske, zadarski policajac Josip Pavičić te Mađar Attila Zsolt Bekefi. Radi dobre predstave, već sada očekujemo pozive igračima iz brojnih hrvatskih, ako ne i europskih nogometnih klubova.

Uz načelnika PU zadarske Nevena Paškalina na susretu su bili mađarski policajci Attila Heller, Gabor Sandor Toth i Attila Zsolt Bekefi te Poljaci Kamil Stawinski i Jacek Grzegorczyk.

Nadamo se da će i sljedeće godine sigurnost građana Grada Zadra i njihovih gostiju osiguravati ovako vrhunski policajci, ali i nogometaši.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...