Nakon punih 60 godina Kraš odlučio dodati još jedan okus kultnoj pralini Bajaderi, od rujna u prodaji

Nakon šest desetljeća slatke povijesti najpoznatija hrvatska pralina doživljava prvi ‘makeover’. Riječ je o novom okusu po imenu ‘Bajadera Amarus’ koja će očarati sve ljubitelje ove slastice kombinacijom tamnog nugata, gorkih badema i najfinijih lješnjaka.

Kraš je u atriju Kneževa dvora u Dubrovniku pretpremijerno predstavio Bajaderu Amarus, novi okus najpoznatije hrvatske slastice koji će na tržištu biti dostupan od rujna. Nova Bajadera Amarus očarat će vas raskošnim tamnim nugatom obogaćenim komadićima Mediterana – aromatičnom kombinacijom slatkih i gorkih badema i najfinijim lješnjacima.

– Po prvi put u 60 godina svoje povijesti, brend Bajadera dobio je još jednu inačicu, obogaćenu novim sastojcima i sigurni smo da će je svi ljubitelji slastice s kojom su odrastale generacije na ovim prostorima dočekati s veseljem. Bajadera Amarus pronaći će svoje mjesto u bogatoj povijesti Kraša ispisanoj kvalitetom, tradicijom i zadovoljnim kupcima, prilikom predstavljanja izjavila je prokuristica Kraša, gospođa Marica Vidaković.

Bajadera se već ove godine povezala s Dubrovnikom kroz posebno dizajnirano izdanje Bajadere Libertas, koju turisti vrlo rado biraju kao suvenir što predstavlja prepoznatljivu gastronomsku deliciju Hrvatske.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...