Nove krađe u Falkensteiner kompleksu; Uprava odlučila zaposliti dodatne zaštitare

Slovenska državljanka je u subotu na recepciji hotela u Ulici Majstora Radovana u Zadru otuđila novac i dokumente u vlasništvu Poljaka, a policija je nad njom dovršila kriminalističko istraživanje te je protiv nje podnesena kaznena prijava Državnom odvjetništvu.

Dan nakon, u nedjelju, u kampu “Borik” ponovno se dogodila krađa. Nepoznati počinitelj je otuđio ruksak s novcem, prijenosnim računalom, mobitelom i foto-aparatom u vlasništvu Francuskinje. Ukupna vrijednost ukradenih stvari iznosi nekoliko tisuća kuna, a protiv počinitelja podnesena je kaznena prijava Državnom odvjetništvu.

Nakon prošlotjedne izjave u kojoj je iz Uprave Falkensteiner hotela rečeno da je sigurnost u kampu adekvatna, ponovno smo ih kontaktirali nakon što su nove krađe demantirale njihove izjave. Na inzistiranje Antene Zadar, Uprava je uvidjela kako problem svakako postoji i da ga se više ne može ignorirati te smo dobili sljedeću izjavu.

– Svakako će biti uvedene nove mjere sigurnosti, a zaposlit će se i dodatni zaštitari. To je svakako potrebno budući da se radi o velikom kampu smještenom na frekventnoj lokaciji u gradu. 

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...