Otvaranje Zatvorenog plivališta na Višnjiku uz novu prometnu regulaciju kod Ćosićeve dvorane

Nakon redovitog, obveznog godišnjeg remonta, nužnog za održavanje visoke kvalitete vode te higijenskih standarda, Zatvoreno bazensko plivalište Višnjik sutra otvara svoja vrata.

Plivalište je dobilo i svježi sloj boje, očišćeni su ventilacijski sustavi i klima komora, a obavljeni su i svi potrebni popravci na opće zadovoljstvo svih sportaša i rekreativaca.

Višnjik kako smo napisali, s radom počinje sutra, 1. rujna, u 6 sati ujutro, a bit će otvoren sve do 22 sata. Nedjeljom će raditi kraće – od 8 ujutro do 8 navečer. Ako sutra budete među prvih pedeset posjetitelja, na poklon ćete dobiti majicu s logom ŠC Višnjik, vrijedan suvenir našeg Zatvorenog plivališta.

Valja napomenuti i to kako od ove plivačke sezone kreće i nova prometna regulacija na pristupnoj cesti između dvorane i spomenika Krešimiru Ćosiću. Cesta će ubuduće funkcionirati kao jednosmjerna, a parkiranje i zaustavljanje bit će strogo zabranjeno.

Nova prometna regulacija bila je nužna za osiguravanje nesmetanog prolaska vozila s posebnom dozvolom te službenim vozilima policije, vatrogasaca i hitne pomoći.


Vijesti Antene Zadar slušajte na 97,2 MHz, te online na 972.fm na svaki puni sat od 8 do 16 sati. Slušajte i Jutarnju kroniku radnim danom u 7 sati. Svakako nas pratite i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube. Preuzmite naše aplikacije za iOS i Android uređaje, kako bi vam bili još dostupniji u svakom trenutku.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...