Red Bull Sidrun u Biogradu 30. kolovoza

Treća sezona Red Bull Sidruna, amaterskog 3 na 3 vaterpola, i ove se godine dijelom odvija u našoj županiji. Prva postaja je Šibenik (29. kolovoza), druga Biograd na Moru (30. kolovoza), treća Volovsko (5. rujna), a četvrta, gdje će se održati i finale, Dubrovnik (11. i 12. rujna).

Sidrun će u Biogradu uz Red Bull organizirati i Vaterpolo klub Albamaris, a utakmice će se održavati na bazenu Ilirije. Vaterpolo će se igrati na način da dvije tročlane ekipe pokušavaju zabiti gol profesionalnom golmanu. Okršaji traju 10 minuta, ili dok jedna ekipa ne dostigne brojku od 11 pogodaka.

Ako se i vi želite prijaviti, samo do 27. kolovoza besplatno prijavite četveročlanu ekipu putem obrasca na web stranici ovog sportskog događaja. Pobjednici na finalu u Dubrovniku za nagradu će dobiti nezaboravno iskustvo gledanja Red Bull Air Racea na još uvijek nepoznatoj lokaciji.


Vijesti Antene Zadar slušajte na 97,2 MHz, te online na 972.fm na svaki puni sat od 8 do 16 sati. Slušajte i Jutarnju kroniku radnim danom u 7 sati. Svakako nas pratite i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube. Preuzmite naše aplikacije za iOS i Android uređaje, kako bi vam bili još dostupniji u svakom trenutku.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...