Slovenska večer u Biogradu

Grad Biograd na Moru odlučio je napraviti nešto posebno za Slovence, svoje najvjernije turiste organiziranjem “Slovenske večeri” u gradskoj luci.

Svaki drugi slovenski državljanin svoj godišnji odmor provodi s obitelji na našem moru, a znatan broj Slovenaca upravo Biograd odabire kao svoju omiljenu turističku destinaciju.

Upravo će se zato 28. kolovoza s početkom u 21 sat u gradskoj luci Biograda održati “Slovenska večer”. Cilj je da ova manifestacija postane jedna od biogradskih tradicija koja će zbližiti dvije susjedne zemlje – Sloveniju i Hrvatsku.

Uz vrhunsku gastro ponudu organizirana je i zabava koju će predvoditi slovenski bend “Ansambl Trend”.

Ako vašim apartmanima trenutno odsjedaju slovenski državljani svakako im recite za ovaj događaj te se zajedno uputite prema Biogradu na Moru jer, kako kažu iz Grada – Vsi ste povabljeni na zabavo!


Vijesti Antene Zadar slušajte na 97,2 MHz, te online na 972.fm na svaki puni sat od 8 do 16 sati. Slušajte i Jutarnju kroniku radnim danom u 7 sati. Svakako nas pratite i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube. Ne zaboravite i preuzeti našu aplikaciju za iOS i Android uređaje, kako bi vam bili još dostupniji u svakom trenutku.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...