Spektakularna produkcija za čarobni zadarski koncert 2Cellos

Koncert svjetski poznatih 2Cellos u sklopu Terraneo Summer Break u Zadru s nestrpljenjem očekuju brojni obožavatelji dinamičnog dvojca koji u Zadar pristižu iz cijele Hrvatske. Zadarski koncert na Forumu u petak 14. kolovoza, u 21 sat bit će poseban i po spektakularnoj produkciji koja uključuje natkrivenu pozornicu od čak od 120 m2, vrhunsku rasvjetu te dva velika LED ekrana. Stjepan Hauser i Luka Šulić u Zadru će izvesti i neke od nikad sviranih skladbi u Hrvatskoj s novog albuma Celloverse.

Zbog iznimnog interesa za koncert osigurana su dva ulaza za gledatelje koji se otvaraju u 20.30 sati. Prvi s istočne strane (kod Arheološkog muzeja) za sektore A,B i VIP te nagradne ulaznice, dok je drugi ulaz na južnoj strani za sektore D i C. Ulaznice se mogu kupiti i na dan koncerta na blagajni i to za sektor B po cijeni od 250 kuna, sektor A 300 kuna, D 160 kuna. VIP iskustvo za 2000 kn, uz uključene ulaznice, uključuje sjedeći stol za četiri osobe, vrhunsko vino i platu dalmatinskih delicija. Uživanje u koncertu u sektoru C pak uključuje visoki stol, aperitiv i ulaznice za četiri osobe po cijeni od 1100 kuna.

Ulaznice za koncert mogu se kupiti u sustavu Adriaticketa, Entrio, Eventim, Croatia Tickets, prodajnom mjestu u prizemlju prodajnog centra Supernova i na blagajni ispred Arheološkog muzeja na dan koncerta.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...