U tijeku prijave kandidata za pomoćnike u nastavi

Grad Zadar na svojoj je stranici uputio javni poziv za prijavu kandidata u svrhu zapošljavanja pomoćnika u nastavi učenicima s teškoćama osnovnih škola Grada Zadra.

U okviru programa “Pomoćnici u nastavi u osnovnim školama Grada Zadra” raspisuje se postupak za izbor  60 pomoćnika u nastavi za učenike s teškoćama koji su na temelju Rješenja o primjerenom obliku školovanja integrirani u redovni sustav osnovnoškolskog odgoja i  obrazovanja u osnovnim školama Grada Zadra.

Kandidat za pomoćnika u nastavi mora imati završenu najmanje srednju stručnu spremu, a prednost imaju kandidati s područja Grada Zadra koji imaju iskustva u radu s djecom s teškoćama te kandidati koji su završili studije na edukacijsko – rehabilitacijskim fakultetima, odnosno studije koji im omogućuju rad u osnovnim školama.

Prije angažmana u školama kandidati su dužni proći temeljnu edukaciju kako bi stekli potrebne kompetencije za rad.

Uz prijavu kandidati trebaju priložiti životopis, presliku osobne iskaznice, uvjerenje o nekažnjavanju (ne starije od 6 mjeseci), uvjerenje o stručnoj spremi, dokaz da se vodi u evidenciji nezaposlenih, potvrdu/uvjerenje o završenoj edukaciji za pomoćnika u nastavi (ukoliko je završena).

Prijave se dostavljaju od 17. do 24. kolovoza 2015. na adresu: Grad Zadar, Upravni odjel za odgoj i školstvo, Narodni trg 1, s naznakom ”za pomoćnika u nastavi”.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...