Ured B.hive nastavlja nastavlja nuditi specijalizirane usluge udrugama

Ured B.hive nastavlja pružati usluge udrugama s područja Zadarske županije. Radi se o 4 tipa usluga: knjigovodstvu neprofitnih organizacija, web dizajnu, odnosima s javnošću te konzultantskih usluga savjetovanja pri izradi i prijavi projekata.

Ured B.hive otvoren je u listopadu, 2013. godine kada je započela provedba projekta “B.hive: ujedinjene organizacije civilnog društva za razvoj ljudskih potencijala” financiranog od strane EU. Nositelj projekta “B.hive”, vrijednog preko 187 tisuća eura, bila je Udruga za promicanje ekološke proizvodnje hrane, zaštite okoliša i održivog razvoja “Eko-Zadar”.

Ured B.hive, nakon završetka projekta “B.hive”, nastavlja s radom i od 23. lipnja 2015. godine djeluje u okviru Zajednice udruga “Centar nezavisne kulture”. Ured B.hive nudi specijalizirane usluge knjigovodstva za neprofitne organizacije, od izuzetne važnosti s obzirom na zakonsku obavezu vođenja knjigovodstva za udruge. Ured također nudi usluge izrade web stranica te obuku o njihovom održavanju. U uredu B.hive možete se konzultirati i o mogućnostima financiranja aktivnosti vaših udruga putem apliciranja na natječaje te uz pomoć savjetnice za odnose s javnošću možete dobiti konkretnu pomoć pri organizaciji i promociji aktivnosti vaših udruga.

Vrata ureda u Zrinsko-Frankopanskoj 3 na Relji, otvorena su svim zainteresiranim udrugama u Zadarskoj županiji, bilo da su u potrazi za konkretnom uslugom ili savjetovanjem.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...