Uskrsnuo Antena Zadar – Radio 3 DEMO

Gradu Zadru je godinama nedostajala kvalitetna promocija mladih demo glazbenika radi čega su se isti, unatoč svojem iznimnom trudu, teško probijali u krugu našeg grada, a kamoli van njega.

Antena Zadar odlučila je, u skladu sa svojim mogućnostima, doskočiti tom problemu te učiniti nešto za glazbu i kulturu mladih u Zadru, uskrsnuvši Antena Zadar – Radio 3 DEMO radio kanal.

Cilj kanala je promovirati mlade demo glazbenike i pokazati svijetu kako u potrazi za kvalitetnom glazbom ne trebate poći dalje od garaže u kvartu ili obližnjeg atomskog skloništa iz kojeg dopire glazba. Vrijeme je da se izniman trud naših lokalnih glazbenika nekako nagradi, a koji je za to bolji način od ovoga – da njihova glazba dopre do vaših ušiju.

Od danas na Antena Zadar – Radio 3 DEMO radio kanalu vrtimo šest albuma mladih zadarskih glazbenika, a pozivamo sve vas koji stvarate svoju glazbu u vlastitom aranžmanu da nam pošaljete svoje materijale. Na taj način bismo i vaše stvari mogli uvrstili na playlistu te bi se pročulo i za vašu glazbu.

Trenutno radijom dominiraju heavy metal i rap/hip-hop te bi svakako bilo lijepo uvrstiti više raznolikosti u ponudu, no to ne znači ako vaša glazba spada u navedene žanrove da ćemo ju automatski odbiti. Slobodno šaljite svoje materijale i mi ćemo se potruditi uvrstiti ih u ponudu.

Antenu Zadar – Radio 3 DEMO možete slušati na našem portalu te putem aplikacije Slooshaj. Pokretanjem ovog kanala isključen je kanal Top 40

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...